Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingerfairs Podcast


Oct 10, 2017

Kommunalvalget nærmer sig med raske skridt, og derfor tager vi i denne podcast temperaturen på samarbejdet mellem kommunerne og civilsamfundet. Til at hjælpe os med dette, har vi inviteret Linda Lundgaard Andersen, professor på RUC med speciale i social innovation, Thomas Medom, rådmand for social- og beskæftigelsesforvaltningen i Aarhus Kommune, og endelig, vores egen Frederik Boll, direktør i Ingerfair.

 

Den kommunale frivillighed
Denne episode er en del af et minitema om den kommunale frivillighed. Et tema, vi regner med, at der bliver sat fokus på i de fleste kommuner i løbet af valgkampen. Vi giver derfor vores tre deltagere mulighed for at lade deres mening komme til udtryk, og så håber vi, at der er nogen højere oppe, der lytter med. 

Vi spørger dem blandt andet om, hvordan de synes, samarbejdet mellem kommuner og civilsamfundet fungerer i dag? Hvilke udfordringer de ser i samarbejdet? Og endelig, hvordan det kan blive bedre?

 

Er du enig?

Skynd dig ind på vores facebook, hvor vi varmer op til kommunalvalget, og deltag i debatten.

Er du uenig med vores deltagere eller vil du bare gerne give os et par pæne ord med på vejen? Del podcasten med dine kollegaer og skriv en anmeldelse i iTunes (se her hvordan)

 

Vil du vide mere?

To gange om måneden udgiver vi vores nyhedsbrev, NGO Life. Her får, udover denne podcast, faglige artikler og den nyeste viden om frivillighed og civilsamfund. Tilmeld dig her.