Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingerfairs Podcast


Nov 7, 2017

Kommunalvalget er for alvor gået i gang. Vores gader er fyldt op med valgplakater og overalt prøver politikere at komme til orde og fortælle dig om deres politiske budskab. Vi benytter denne mulighed til at sætte fokus på frivillighed i kommunerne i dette sidste afsnit i vores minitema om kommuner og civilsamfund. Til det har vi inviteret tre spændende gæster: Linda Lundgaard Andersen, professor på RUC med speciale i social innovation, Thomas Medom, rådmand for social- og beskæftigelsesvaltningen i Aarhus Kommune, og endelig, vores egen Frederik Boll, direktør i Ingerfair.

 

Hvordan involveres frivillige i kommunen?

Der er mange måder at inddrage frivillige i kommunen. Det kan både være i de frivillige foreninger i kommunen eller i kommunens mange institutioner. Men hvordan inddrages frivillige bedst? Hvordan får kommunens borgerne indflydelse? Hvilke udfordringer står kommunerne med når de arbejder med frivillige? Og hvordan bliver man en stærk, frivilliginvolverende organisation?

Det er nogle af de ting vi diskuterer i denne måneds episode af Ingerfairs podcast.

 

Er du enig?

Skynd dig ind på vores facebook, hvor vi varmer op til kommunalvalget, og deltag i debatten.

Er du uenig med vores deltagere eller vil du bare gerne give os et par pæne ord med på vejen?
Del podcasten med dine kollegaer og skriv en anmeldelse i iTunes (se her hvordan)

 

Vil du vide mere?

To gange om måneden udgiver vi vores nyhedsbrev, NGO Life. Her får, udover denne podcast, faglige artikler og den nyeste viden om frivillighed og civilsamfund. Tilmeld dig her.