Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingerfairs Podcast


Mar 20, 2018

I denne anden episode af vores miniserie om de danske medierne sætter vi fokus på mediernes placering i samfundet. Vi diskuterer blandt andet:

  • Hvorfor har vi medier og hvad er deres funktion og værdi?
  • Mediebilledet i dag og hvordan de etablerede medier skal forholde sig til nye, konkurrerende medier.
  • Og endelig, lokaljournalistik og hvordan medierne kan skabe fællesskaber med deres læsere.

Til at diskutere dagens emne, har vi endnu en gang fået besøg af Carsten Terp, redaktør på Altingets Civilsamfundsportal og Christian Birk, journalist på Kristeligt Dagblad.

Med udgangspunkt i den klassiske deling af samfundet, spørger Troels vores to gæster om, hvor de mener medierne placerer sig. Er de en del af markedet? Eller nærmere en del af civilsamfundet? Og hvad betyder det for mediernes dækning af civilsamfundets sager og historier, som vi diskuterede i episode 1 af denne miniserie.

Lyt med i denne episode af Ingerfairs podcast for at finde svaret.

 

Har du endnu ikke fået hørt sidste episode?

Så er du gået glip af en spændende diskussion om, hvilket ansvar medierne har for at dække civilsamfundets sager og historier, men også hvilket ansvar civilsamfundet selv har for at blive hørt. Dagens diskussion forsætter debatten fra sidst episode. 

 

Er du enig?

Er du uenig med vores deltagere eller vil du bare gerne give os et par pæne ord med på vejen?
Del podcasten med dine kollegaer og skriv en anmeldelse i iTunes (se her hvordan)

 

Vil du vide mere?

To gange om måneden udgiver vi vores nyhedsbrev, NGO Life. Her får, udover denne podcast, faglige artikler og den nyeste viden om frivillighed og civilsamfund. Tilmeld dig her.